Катедра за кривично право

Наставници и сарадници

Шеф катедре

Заменик шефа катедре

Секретар катедре

Редовни професори

Игњатовић Ђорђе
др

Игњатовић Ђорђе

редовни професор
Шкулић Милан
др

Шкулић Милан

редовни професор
Илић Горан
др

Илић Горан

редовни професор
Делић Наташа
др

Делић Наташа

редовни професор
Вуковић Игор
др

Вуковић Игор

редовни професор

Ванредни професори

Вања Бaјовић
др

Вања Бaјовић

ванредни професор

Доценти

Ђокић Иван
др

Ђокић Иван

доцент
Лукић Наталија
др

Лукић Наталија

доцент
Марковић Ивана
др

Марковић Ивана

доцент

Асистенти

Миљуш Ивана

Миљуш Ивана

асистент

Професори емеритуси

Пензионисани наставници

Архиве